coach

Coachok

Régen azt gondoltam, a coachok és pszichológusok csak egy megértő baráti beszélgetést helyettesítenek azoknak, akiknek nincs. Utólag persze rájöttem, hogy tévedek.

Nem véletlen, hogy számos felső- és középvezető is jár hozzájuk. Számos stresszcsökkentő technikával rendelkeznek, szerteágazó módszerekkel.

Elmondod mi a problémád, ha magad sem tudod pontosan elmagyarázni, segítenek rájönni, majd kiutat találni.

Már egy alkalom is sokat segíthat. Általában talán 3-6 alkalom egy olyan szett, ami után érzed, hogy rendben vagy a legfontosabb témákkal. Utána meglátod a folytatást, mire van szükséged, ha van. Akár 3-6 hónap, de akár 3-6 év is lehet a kapcsolat egy jól bevált coach-csal.

Bátran merj szakemberhez fordulni, megértően fog bánni veled, nem fog elítélni. Akár többhöz, többféléhez is elmehetsz, legyen az coach, pszichológus, pszichiáter, hogy megnézd ki miként működik, kivel tudsz legjobban együtt dolgozni. Sok hozzád hasonló esettel találkoznak, fel vannak rád készülve.

Néhány megbízható példa a témában segítőkész szakemberekre, de itt sem célom, hogy velük vedd fel a kapcsolatot, sok mindenkit találsz még a neten keresgélve:

Mélykuti Ilona coach

Mélykúti Ilona

Segít a régről jövő alapszorongásaid és félelmeid gyors leküzdésében.

 

Séra Attila coach

Séra Attila

Segít a mindennapi helyzetek, stresszmentes, azonnali kezelésében.

 

Prerna Sujan coach

Prerna Sujan

Segít hosszútávon helyesen gondolkozni az élet minden területén.