vegan ételek

Stresszcsökkentő, egészséges étkezés

Az étkezés képes befolyásolni a hogylétünket. Ha egészségeset eszel/iszol és mértékkel, az jót tesz a pulzusodnak és a vérnyomásodnak azáltal, hogy javítja a vérkeringést. Ezek összessége pedig nyugalmat úgy okoz, hogy kiiktattál a feljavított egészségi állapotoddal egy sor stresszfaktort.

Tapasztalatom az, hogy 1-2 hónap alatt, betegségeket lehet megszüntetni, majd elkezdeni megelőzni a többit egy jó táplálkozással. Nehéz? Igen. De másnak is sikerül, tehát nem lehetetlen.

Van egy könyv, ami segít, mit egyél, mit igyál, hogy azonnal egészséges legyél. Orvosként mindent kutatásokkal alátámaszt. Ebookként azért jobb megvenni, mert nagyon hosszú (500+ oldal) és az olvasóval tudsz kifejezetten élelmiszer nevekre keresni benne, hogy melyikről mit ír.

Nem kell betegnek lenni hozzá, hogy szükségünk legyen erre a könyvre. Egyszerűen feljavítja ez a fajta étkezés az egészségünket úgy, hogy még megfázni sem fogunk tudni. Helyreállítja a vérképünket, könnyebben fogunk tudni mozogni, javul a közérzetünk.

Az olvasását viszont pánik alatt nem ajánlom, mert az eleje a könyvnek végig megy minden betegségen, amit nem jó olyankor szemlézni. Én ki is hagytam azt a részt és csak a második felétől olvasgattam, hogy melyik étel mire jó és milyen formájában a legegészségesebb.

Hogy ne halj meg – Tudományosan bizonyított módszerek, amelyekkel megelőzhetjük és visszafordíthatjuk a betegségeket
Gene Stone & Michael Greger